Start amânat în Liga a III-a de fotbal

22 August 2016

FRF a transmis formaţiilor de Liga a III-a că startul noului sezon a fost amânat cu o săptămână faţă de data stabilită. Astfel, reprezentantele judeţului, SCM Piteşti, Atletic Bradu, CS Mioveni II şi, posibil FC Argeş 1953, vor juca primul meci de campionat pe 3 septembrie şi nu pe 27 august, aşa cum se discutase iniţial. În această săptămână va fi anunţată componenţa seriilor şi se va stabili şi ţintarul. Echipele sunt însă nevoite să îşi găsească acum adversari pentru jocuri de pregătire pentru a umple acest gol.

Trebuie spus că SCM Piteşti a disputat ultimul test în compania DLR Piteşti, grupare de liga a patra. Partida a avut loc pe terenul trei al stadionului din Trivale şi a fost câştigată de alb-violeţi cu 6-0. Antrenorul principal al echipei SCM Piteşti, Nicolae Dică, a folosit jucătorii care au evoluat mai puţin în meciurile de pregătire de până acum. Golurile alb-violeţilor au fost marcate de juniorul Rareş Popa (patru), Murineanu şi Cătălin Barbu.

Pentru gazde au evoluat : Dragoş Petrişor – Dinculescu, Truşescu, Şerbănică, Mihăescu – Panait, Bărâcă, Murineanu, Oancea – Cătălin Barbu, Rareş Popa. Pe parcurs au mai intrat Alexandru Oprican, Zetea, Horoviceanu, Gherasim şi Brânză.

Următorul meci pentru piteşteni va avea loc miercuri, în Trivale, contra Unirii Bascov de la ora 17:30 şi contează pentru turul doi al Cupei României.


Trust Media Impact logo