Bascovenii merg mai departe în Cupa României

12 August 2016

La mijlocul acestei săptămâni a avut loc și primul meci oficial din noul sezon în fotbalul argeșean. La Bradu s-a disputat duelul de Cupă dintre Unirea Bascov (Liga a IV-a) şi formația locală Atletic (liga a III-a). Unirea a jucat în această fază a competiţiei ca şi câştigătoare a Cupei - faza pe judeţ, în timp ce alb-verzii au intrat în turneu cu celelalte formații din liga a treia. Scorul a fost deschis de trupa locală, în minutul 20 de Jenaru în urma unui corner, dar elevii lui Alin Chița și-au revenit rapid din șoc. Au egalat în minutul 30 prin Beuran, din lovitură de la 11 metri iar Tănase a închis tabela la 2-1 cu 7 minute înaintea fluierului final, cu un șut frumos de la 25 de metri. „Sperăm să facem o figură frumoasă în Cupă. Ne bucurăm de acest succes şi vrem să mergem mai departe. În prima repriză, Bra­du a avut mai multe situaţii de poartă şi au stat mai bine în teren. Apoi, în repriza a doua, noi am fost la conducere. Am pasat, am avut posesie, am avut ocazii, prin Boboacă, unu la unu cu portarul, prin Beuran. Am avut mai multe oportunităţi de gol, păcat însă că nu le-am și putut finaliza!“, a declarat Alin Chița.

Echipele

Unirea Bascov: Neacşu - Chirciu, Leca, Linte, Zăinescu - Taudor, Tănase - Călin, Beuran, Boboacă - Dalu. Au mai jucat: I. Ion, Petre şi Butaru. Antrenor Alin Chiţa.
Atletic Bradu: Munteanu - Alin Păun, Velianu, Traian Din, Dumitrache - Mincă, Ruţă, Ionuţ, Traşcă - Aria, Jenaru. Au mai intrat: Marcu şi Burghel. Antrenor: Iulian Tameş.


Trust Media Impact logo