Rezultate Bursa locurilor de muncă: 191 de persoane selectate

07 Aprilie 2017

La Bursa Generală a locurilor de muncă, organizată astăzi în Pitești, Câmpulung și Curtea de Argeș, au participat 91 de agenti economici din județ care au ofertit 1.322 locuri de munca vacante disponibile.

În ceea ce privește participarea agentilor economici de la Pitesti, au fost prezente 52 de firme cu un numar de 1.042 locuri de munca vacante, oferta fiind destul de diversificata atat ca domenii de activitate cat si ca meserii solicitate.

Principalele domenii de activitate solicitate de catre angajatori sunt cele din industria constructiilor civile, industria textila, industria auto (confectioneri cablaje auto, montatori subansamble), industria prelucrarilor mecanice (sculer-matriter, frezor, operator masini unelte cu comanda numerica, lacatus), hoteluri si restaurante (bucatar, barman-ospatar), transporturi, servicii catre populatie, comert.

Pentru persoanele cu studii superioare au fost puse la dispozitie 34 de posturi vacante, majoritatea fiind destinate pentru profesia de inginer (mecanic, proiectare, constructor, prelucrare lemn), dar si de economist, inspector securitate munca, programator IT.

În Pitesti, au participat aproximativ 500 de persoane, iar alte 270 au fost prezente la Campulung si Curtea de Arges. Dintre acestia, au fost selectati în total, in vederea incadrarii in munca, 191 de participanti.


Trust Media Impact logo