Poliția, razie în cartiere din Pitești

10 August 2016

 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti şi secţiilor de poliţie urbană arondate, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş au efectuat o acţiune la un bloc de locuinţe din municipiul Piteşti şi în Cartierele Războieni şi Trivale pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale privind legislaţia în domeniul evidenţei populaţiei, a modalităţii de atribuire spre folosinţă a camerelor de locuit, pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii şi pentru prevenirea infracţiunilor comise cu violenţă.

Cu aceasta ocazie, au fost verificate 116 persoane, şi au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale conform OUG 97/2005 şi Legii 61/1991, în valoare totală de 3000 de lei. Două persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti pentru verificări.

În cadrul acţiunii a fost identificat A.A. de 27 de ani, din municipiul Piteşti, bănuit că în noaptea de 9 spre 10 august a.c. ar fi utilizat o armă neletală.
Persoana în cauză a fost condusă la sediul Secţiei 3 Poliţie Piteşti pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost săvârşită fapta.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 343 din Codul Penal, iar arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.


Trust Media Impact logo