Motocicliștii argeșeni s-au unit pentru Cristina

22 Octombrie 2017

Asociația Motocicliștilor din Argeș- Crazy Riders a demarat campania “Uniți pentru o viață”, acțiune umanitară de strângere de fonduri pentru Cristina Manea, tânăra mămică bolnavă de cancer.

Mai mulți motocicliști argeșeni și-au dat întâlnire pentru a ajuta la salvarea unei vieți – viața Cristinei. În doar câteva zile de la lansarea campaniei umanitare, motocicliștii au strâns peste 3.500 de lei, bani care vor ajunge în conturile Cristinei Manea.

Vă reamintim:
Cristina Manea, o tânără perfect sănătoasă, în vârstă de doar 23 de ani, din cartierul Trivale din Pitești, a adus pe lume o fetiță acum trei luni și la doar câteva ore a fost diagnosticată cu o boală cruntă: cancer. Pentru că familia a vrut să o protejeze, nu i-a spus încă acest lucru. Cristina nu știe că viața ei este agățată de o sumă de bani și nici că boala secolului, cancerul, o poate lua de lângă fetița ei. Are nevoie de 70.000 de euro pentru un tratament care i-ar salva viața. Să o ajutăm pe Cristina!
Dacă doriți să o ajutați pe Cristina puteți depune sume de bani în conturile:
CONT LEI: RO80RZBR0000060018026985 deschis la Raiffeisen Bank Pitești/ titular: Manea Mariana

CONT EURO: RO79RZBR0000060019757580 deschis la Raiffeisen Bank Pitești/ titular: Manea Mariana

Despre Asociația Motocicliștilor din Argeș – Crazy Riders

Asociația Motocicliștilor din Argeș, Crazy Riders, funcționează sub motto-ul “Live free” (n.r. Trăiește liber) și este un club sportiv român, de drept privat, fără scop lucrativ, persoanã juridică nonprofit. Obiectivele principale ale Clubului de motocicliști sunt axate pe promovarea activităților motociclism/automobilism, activităților de conștientizare a șoferilor referitoare la prezența motocicliștilor în trafic, dar și prin inițierea și promovarea de acțivități umanitare în Argeș.

https://www.facebook.com/ClubSportivMotociclismNonprofit/


Trust Media Impact logo