Mioveni: Campanie de adopție a câinilor fără stăpân

16 August 2016

La Mioveni, în zona Racovița, funcționează din anul 2014 un adăpost pentru câini cu o capacitate de aproximativ 1000 locuri. Acest adăpost dispune de toate dotările necesare: cabinet medical, sală de operaţii, cameră pentru medicamente, sală sterilizare, sală consultaţii, magazie hrană uscată, cameră recuperare. Tot în cadrul acestui adăpost, sub supraveherea unei echipe condusă de un medic veterinar se desfășoară o gamă de servicii precum vaccinare, deparazitare, sterilizare, microcipare, adopţie şi cazare a câinilor fără stăpân. În prezent, in adapost trăiesc aproximativ 500 de patrupede care au fost strânse din orașul Mioveni și împrejurimi, informează primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

 

"În primele 7 luni ale acestui an au fost adoptați 24 de câini, dar numărul lor poate crește dacă dumneavoastră alegeți să adoptați un prieten pe viață. Adopția este gratuită, iar revendicarea animalului este condiționată după 14 zile prin plata cheltuielilor serviciilor de ecarisaj în valoare de 65 lei, care cuprind deparazitarea, microciparea și hrana câinelui. Dat fiind numărul mare al iubitorilor de animale din Mioveni și al persoanelor care militează pentru drepturile animalelor, doresc să demarăm, împreună cu asociațiile de tineri și de voluntari o campanie de adopție a cât mai multora dintre animalele fără stăpân care trăiesc în prezent la biobaza din Racovița. Aștept sprijinul dumneavoastră și implicarea activă a tuturor celor care iubesc animalele.", a declarat primarul Ion Georgescu.

Pentru informații și adopții puteți suna la numărul de telefon 0736002557. Programul de lucru cu publicul al adăpostului pentru câini fără stăpâni este de luni până vineri între orele 10.00 – 14.00.


Trust Media Impact logo