La 23 de ani, a învins boala care îi deforma corpul!

26 Iulie 2016

Andreea Ștefan a primit șansa la o viață normală datorită dumneavoastră! Tânăra, în vârstă de 23 de ani, locuiește în comuna Căteasca din județul Argeș şi timp de 7 ani s-a luptat cu o boală care îi deforma corpul, scolioză. Boala era înt- un stadiu avansat, riscul major fiind acela ca Andreea să rămână paralizată. În plus, coloana deformată i-ar fi putut străpunge organele interne.

Cei 8.000 de euro de care tânăra avea nevoie pentru a putea fi operată au fost strânși. Andreea a intrat ieri încrezătoare în sala de operații. Intervenția chirurgicală a avut loc la Spitalul Monza din București. Operația a fost una extrem de complicată, procedura durând câteva ore, de la 7.00 dimineața până la ora 17.15. Profesori, elevi, studenți, oameni din țară și de peste hotare au sărit în sprijinul tinerei pentru a îi readuce optimismul și încrederea într-o viață normală. Acum, Andreea se află internată la Spitalul Monza din București, iar potrivit medicilor, operația a decurs bine.

“Mulțumim tuturor pentru că ne-au ajutat. Dumnezeu să vă dea sănătate! Datorită dumneavoastră, fata noastră va putea merge normal, va putea duce o viață liniștită”, a declarat Lucica Ștefan, mama Andreei.


Trust Media Impact logo