Înmormântarea Reginei Ana: Trafic restricționat în Curtea de Argeș

11 August 2016

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a luat măsurile necesare pentru desfăşurarea în siguranţă a funeraliilor Majestăţii Sale Regina Ana. IPJ recomandă celor care vor participa la funeralii să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în trafic şi să aibă grijă de bunurile personale.

În perioada 12 - 13 august a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş asigură măsurile de siguranţă pe timpul desfăşurării funeraliilor Majestăţii Sale Regina Ana, la care este aşteptată participarea unui public numeros, precum şi prezenţa unor înalţi oficiali, atât din ţară, cât şi din străinătate.

Pe linie de ordine publică şi investigaţii criminale, structurile specializate din cadrul Poliţiei Române vor asigura un climat de ordine şi linişte publică, prin prevenirea şi combaterea faptelor antisociale în proximitatea locurilor unde se vor desfăşura ceremonii, precum şi pe traseele de deplasare a cortegiului funerar.
Poliţiştii rutieri vor asigura fluenţa traficului rutier pe traseele de deplasare a cortegiului funerar şi în zonele de desfăşurare a ceremoniilor.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş, Birourilor Rutiere Municipale Piteşti şi Curtea de Argeş, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşelor Topoloveni şi Ştefăneşti şi cei ai Poliţiilor Municipiilor Piteşti şi Curtea de Argeş vor asigura măsuri suplimentare de ordine publică pe traseul de deplasare a cortegiului funerar pentru evitarea evenimentelor rutiere pe timpul deplasării pe drumurile publice.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş vor restricţiona ori devia circulaţia pe traseele stabilite în prealabil, în vederea afluirii/defluirii în siguranţă a participanţilor, precum şi pentru evitarea blocajelor rutiere şi prevenirea producerii unor evenimente rutiere.

IPJ recomandă tuturor participanţilor la acest eveniment să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale reprezentanţilor structurilor Ministerului Afacerilor Interne, iar dacă sunteţi victima sau martorul unei infracţiuni, apelaţi la cel mai apropiat poliţist, sau sunaţi la numărul unic de urgenţă 112!

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Curtea de Argeş, în data de 13 august 2016 se va desfăşura o adunare publică pentru organizarea funeraliilor Reginei Ana, cu restricţionarea traficului rutier, după cum urmează:

- În perioada 12 august a.c., ora 24.00 - 13 august a.c., până la terminare – pe bd. Basarabilor, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Sân Nicoară şi intersecţia cu str. Eroilor.

- În data de 13 august a.c., începând cu ora 12.00 – până la terminare - pe str. Negru Vodă, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Traian şi intersecţia cu str. Sân Nicoară.

Ca rute alternative, conducătorii auto pot folosi str. 1 Decembrie 1918, str. Traian şi str. Lascăr Catargiu.

Pentru buna desfăşurare a traficului rutier, recomandăm conducătorilor auto să se deplaseze cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă prin locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.


Trust Media Impact logo