Incidente la funeraliile Reginei Ana

14 August 2016

 

Mii de oameni au participat la ceremonia de înmormânatare a Reginei Ana, care a avut loc ieri la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș. Din cauza îmbulzelii, unor persoane li s-a făcut rău și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Echipajele SMURD au acordat asistență medicală la 4 persoane respectiv: o femeie de 52 de ani, cu stare de rău, un bărbat de 32 de ani, cu plagă la membrul superior stâng, un bărbat de 28 de ani, cu cefalee și un bărbat de 72 de ani, cu sindrom vertiginos.

Două echipaje SMURD de prim ajutor calificat, două echipaje de urgență, o autoutilitară, un microbuz, un autocamion de intervenție, o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentele de Pompieri Curtea de Argeș și Pitești au intervenit în municipiul Curtea de Argeș, B-dul Basarabilor pentru a asigura măsuri specifice la manifestările prilejuite de funeraliile Reginei Ana. La misiune au participat 26 de pompieri militari dintre care 3 ofițeri și 23 de subofițeri.


Trust Media Impact logo