Încep lucrările la Strada Exercițiu din Pitești! Vezi mesajul primarului Cornel Ionică

09 August 2016

 

Săptămâna viitoare vor fi finalizate lucrările de reabilitare a Bulevardului Libertăţii din cartierul Trivale, bulevard la care nu s-a mai intervenit din anul 1976.

"Ştiu că perioada lucrărilor a fost una şi de disconfort pentru cetăţeni, dar rezultatul este că vom avea cu toţii un carosabil mai bun şi mai larg, trotuare şi parcări adecvate. Totodată, vă informez că noi căutăm soluţii şi pentru amenajarea a noi locuri de parcare în zona bulevardului Libertăţii.", a declarat Cornel Ionică, primarul Municipiului Pitești.

De asemenea, dacă nu vor fi contestaţii la licitaţia organizată de municipalitate, la finalul lunii august vor începe şi lucrările de reabilitare a străzii Exerciţiu, una dintre cele mai importante din Piteşti. Pe această stradă nu s-a mai intervenit din anul 1982.

"Fac un apel la şoferi să respecte indicatoarele şi indicaţiile agenţilor de Poliţie care vor fi la faţa locului, pe şantier, astfel încât lucrările să se poată desfăşura fără incidente. Unul dintre cele mai importante obiective ale mele este acela ca Piteştiul să aibă o infrastructură rutieră adecvată, motiv pentru care vă asigur că municipalitatea va face toate eforturile, atât din bugetul propriu, cât şi apelând la fondurile europene, pentru a atinge acest deziderat. Vă vom ţine permanent la curent cu privire la demersurile care privesc infrastructura.", a adaugat edilul Cornel Ionică.


Trust Media Impact logo