Emoționant! Regina Ana, întâmpinată cu aplauze și flori în Argeș (VIDEO)

13 August 2016

Scene emoționante surprinse pe traseul cortegiului funerar al Reginei Ana. Oamenii au umplut străzile, întâmpinând-o pe Regină cu ropote de aplauze, flori și steaguri. Mai mult, clopotele au bătut în fiecare localitate pe durata trecerii sicriului cu trupul neînsuflețit al Reginei Ana.

În acest moment, cortegiul funerar a ajuns la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș acolo unde va avea loc slujba de înmormântare.

Potrivit programului publicat pe site-ul oficial al Casei Regale, ceremonia se va desfășura în două părți: prima parte va avea loc în fața Noii Catedrale, iar apoi se va desfășura ceremonia religioasă a îngropării, în Noua Catedrală. Slujba va fi oficiată de Înalt Preasfinția Sa Arhiepiscopul Calinic al Argeșului, în prezența Înalt Preasfinției Sale Arhiepiscopul Ioan Robu, Mitropolit Romano-Catolic de București.

Ceremonia înmormântării va fi privată, în prezența Familiei Regale a României și a membrilor Familiilor Regale străine. Publicul va avea acces doar în fața porții de intrare în Parcul Arhiepiscopiei Curtea de Argeș. Presa va avea acces numai în fața Noii Catedrale de la Curtea de Argeș.

Media


Trust Media Impact logo