Durere şi disperare în familiile răniţilor din accidentul de la Vultureşti: "Nu am linişte până nu se face dreptate"

04 Septembrie 2016

Acidentul produs joi noaptea la Vultureşti între două autobuze care transportau muncitori de la Uzina Dacia s-a soldat cu 14 victime. Răniţii au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş. Unii dintre ei, mai norocoşi, au scăpat cu câteva leziuni uşoare şi, după o evaluare amănunțită, au fost externaţi chiar a doua zi. Alții, cu traumatisme grave, au necesitat îngrijiri de specialitate și au fost transferați la spitale din capitală. Familiile răniților din cumplitul accident își strigă durerea și disperarea.

"De ce oare trebuie sa se chinuie socrul meu pentru niste oameni reduși mintal, care nu se gândesc ca au atâtea vieti omenesti pe mână, circulând cu mare viteză și punând vietile oamenilor in pericol. Socrul meu e in stare gravă la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti având multiple leziuni majore la coloană, bazin fisurat in mai multe locuri, picior zdrobit etc. VINOVATII TREBUIE SA PLATEASCA IN FATA LEGII! NU O SA AM LINISTE PÂNĂ NU SE FACE DREPTATE!", a scris pe facebook o rudă a uneia dintre victimele accidentului de la Vulturești.

De asemenea, șoferul care conducea autobuzul din față se află internat la Spitalul Județean cu traumatism sever la coloană. Acesta va trebui să stea imobilizat timp de două luni pentru recuperare. Acasă, îl plâng soția și copilul de doar câțiva ani.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Politie Judetean Arges, în urma cercetarilor, politistii au stabili ca S.G. de 45 de ani, din comuna Hartiesti, in timp ce conducea un autobuz din directia Davidesti catre Hartiesti, nu a păstrat o distanță suficientă in mers fata de un alt autobuz condus regulamentar in fața sa de P.G. de 37 ani, din comuna Boteni, si a intrat in coliziune cu acesta.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Trust Media Impact logo