Dosar penal pentru patru șoferi prinși băuți la volan

25 Iulie 2016

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au aplicat într-o singură zi 152 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 44.887 de lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 12 de permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare. Mai mult, în cursul zilei de duminică, 24 iulie, patru șoferi s-au ales cu dosar penal pentru că au fost depistați în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice.

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, identificat în trafic, pe DJ703H în localitatea Sălătrucu, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, fără a deţine permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul mopedului a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ziua de 24 iulie, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au depistat pe D.N. 7C, pe raza comunei Bascov, o persoană, în vârstă de 46 de ani, din comuna Bascov, care conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Arges, au identificat un bărbat de 28 de ani, din comuna Muşăteşti, care conducea un autoturism pe str. Negru Vodă, din Curtea de Argeş, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În ziua de 24 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au depistat un tânăr de 24 de ani, din oraşul Ştefăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Goleasca, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul de Geriatrie şi Boli Cronice Ştefăneşti, pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Trust Media Impact logo