Distracție și voie bună la Ziua Comunei Băbana

21 Iulie 2016

De Sfântul Ilie, locuitorii comunei Băbana, în frunte cu edilul Bebe Ivan, au sărbătorit cea de-a XIII-a ediție a zilei localității. Ziua Comunei Băbana, ca în fiecare an, a venit cu multă voie bună în rândul cetățenilor care s-au prezentat în număr mare la eveniment. Sute de oameni din localitate, dar și din zonele limitrofe, au jucat, au cântat și s-au bucurat de o atmosferă destinsă. Grătarele au sfârâit, au curs râuri de bere, iar distracția a fost la ea acasă. 

Dintre oficialitățile județului Argeș, și-au făcut prezența senatorul Șerban Valeca, cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu și Ion Mânzână, consilierii județeni Marian Clipici și Cristina Radu, dar și primarii Ion Dumitru și Nicolae–Mihai Rachieru.

“Este a XIII-a ediție a zilei localității. A fost o ambiție, o dorință ca oamenii să se strângă aici și să petreacă la Ziua Comunei Băbana. În primul an, au fost prezenți aproximativ 500 de oameni, în al doilea an, numărul s-a dublat, iar acum uitați câtă lume vine din toate comunele, chiar și din Pitești, dat fiind faptul că noi facem parte din zona metropolitană.”, a adăugat edilul Bebe Ivan.

14 cupluri au fost premiate.

În cadrul evenimentului, au fost premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. 14 cupluri din comuna Băbana au primit din partea edilului o sumă de 300 de lei fiecare pentru încrederea și respectul de care au dat dovadă de-a lungul anilor. Banii au fost strânși din donații.

“Este pentru prima dată când acordăm suma de 300 de lei. Nu ne așteptam să fie atât de multe cupluri. Am avut întotdeauna 7 – 8 cupluri, iar anul acesta au fost 14. Am reușit să-i premiem pe toți și au fost foarte bucuroși.”, a declarat primarul comunei Băbana, Bebe Ivan.

Mesaj pentru locuitorii comunei Băbana:
“Mi-aș dori ca cetățenii să fie mai gospodari în privința întreținerii zonelor afectate de calamități pentru că nu există lună să nu ne trezim cu inundații din cauza vremii instabile. “, a spus primarul Bebe Ivan.

 


Trust Media Impact logo