Ceremonie de absolvire la Şcoala Militară "Basarab I" Pitești

29 Iulie 2016

Vineri, 29 iulie a.c., președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Man, a participat, la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I“, la ceremonia de absolvire a promoției 2016 „Andrei Mureşanu - 200“. Cu acest prilej, au primit gradul de maistru militar clasa a V-a 122 absolvenţi (113 băieţi şi 9 fete) ai Programului de studii postliceale cu durata de doi ani - formare maiştri militari, din care vor fi repartizaţi în Ministerul Apărării Naţionale 61 absolvenţi (56 băieţi şi 5 fete), în Administraţia Naţională a Penitenciarelor 28 absolvenţi (24 băieţi şi 4 fete), iar în Ministerul Afacerilor Interne 33 absolvenţi. De asemenea au primit gradul de sergent 304 absolvenţi (287 băieţi şi 17 fete) ai Programului de studii postliceale cu durata de un an - formare subofiţeri, care vor fi repartizaţi în unităţi ale Forţelor Terestre Române, Comandamentului Logistic Întrunit şi ale Comandamentului Comunicaţiilor şi Informaticii.

La ceremonia emoționantă, la care au fost prezente și familiile tinerilor absolvenți - părinți, soți și soții, copii, au participat subprefectul Emilian Dragnea, primarul municipiului Pitești, Cornel Constantin Ionică, alături de alți reprezentanți ai administrației publice și militare.

“Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I“ este o instituție emblematică pentru județul Argeș și pentru asta țin să felicit în primul rând conducerea școlii și cadrele didactice. Cu această ocazie însă felicit, în mod cu totul special, absolvenții, dar și familiile lor, care i-au susținut în tot acest timp. Le doresc tuturor multă sănătate și succes în cariera pe care au ales-o”, a declarat Dan Manu, președinte Consiliul Județean Argeș.


Trust Media Impact logo