Carnagiu la Mioveni! A fost activat Planul Roșu de Intervenție

23 Iulie 2016

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 06.30, la nivelul județului Argeș a fost activat Planul Roșu de intervenție, în urma sesizării faptului că un accident cu victime multiple a avut loc pe DN 73 D, zona Colibași, orașul Mioveni, între un autoturism și un microbuz. 

Pe timpul desfășurării intervenției, traficul a fost deviat pe o rută ocolitoare.

În urma accidentului au rezultat 12 victime, trei din autoturism și 9 din microbuz. Dintre cei trei bărbați din autoturism, doi se aflau încarcerați, iar al treilea în stare gravă. S-a intervenit pentru descarcerarea acestora și acordarea îngrijirilor medicale necesare, dar din păcate, cei doi au fost declarați decedați.

Victimele din microbuz, 10 femei, au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la Spitalul Județean Argeș.

Aproximativ 40 de salvatori din cadrul ISU Argeș, cu 7 ambulanțe SMURD (6 de prim ajutor calificat și 1 de terapie intensivă mobilă), o autospecială cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și autospeciala de transport victime multiple, alături de 5 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Argeș și 3 echipaje ale Poliției, au acționat la fața locului, sub coordonarea Prefectului județului, Cristian Soare și a împuternicitului inspector șef al ISU Argeș, colonel Popescu Liviu.


Trust Media Impact logo