Campanie gratuită de sterilizare a animalelor

11 August 2016

În colaborare cu organizaţii internaţionale, FNPA a desfăşurat campanii de sterilizare în mai multe localităţi din ţară şi, cu precădere, în localităţi din Argeş.

În Topoloveni este al cincilea an de se organizează campanii de vară de sterilizare gratuită. Până în prezent doar în cadrul campaniilor derulate aici au fost sterilizate cca 1200 de animale.

În perioada 16-22 august (exceptie duminica) între orele 09:00 şi 19:00, se va desfăşura o nouă campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor şi pisicilor cu şi fără stăpân din Topoloveni şi împrejurimi, cu menţiunea că dintre animalele cu stăpân vor fi sterilizate doar femelele (de rasă comună sau metise).

Campania este organizată de către FNPA şi „Tiere in Not e.V.” din Germania, în colaborare cu Primăria oraşului Topoloveni, iar sterilizările vor fi efectuate de medici veterinari argeşeni.

Orice animal fără stăpân care va ajunge în spaţiul amenajat pentru sterilizare şi care are probleme de sănătate va primi tratamentul corespunzător şi orice altă necesitate ce impune intervenţia chirurgicală va fi rezolvată. Şi animalele cu stăpân supuse operaţiei de sterilizare vor beneficia de orice alte intervenţii chirurgicale (tumori, hernii etc), costurile medicale fiind suportate în totalitate de organizatorii campaniei.

Proprietarii de animale, câini şi pisici, femele, de rasă comună sau metis, cu vârsta de minimum 5 luni, sunt invitați să vină la Primăria Topoloveni - DEMISOL, unde sunt amenajate camere speciale de sterilizare şi recuperare post-operatorie.

Totodată, cetăţenii oraşului Topoloveni sunt așteptați să aducă pentru sterilizare câini, pisici pe care le îngrijesc în faţa blocului, la serviciu sau oriunde în altă parte.

Pentru programări se poate suna la tel. 0744156133.


Trust Media Impact logo