Acum! Militarii răniți, transportați la Spitalul Militar din București! Raed Arafat, la Câmpulung

29 Iunie 2017

Ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, Mircea Dușa și secretarul de stat Raed Arafat se află în acest moment la Spitalul Municipal Câmpulung. Cei șase militari răniți vor fi transportati la Spitalul Militar Central din București. Starea lor este stabila. Alți doi militari se află internați la Spitalul Județean Brașov.
Trei militari au murit și alți nouă au fost răniți în urma accidentului petrecut în această noapte în apropiere de localitatea Valea Urdei, județul Argeș.

Acum! Raed Arafat a ajuns la Spitalul din Câmpulung

 

UPDATE : Ceilalti doi militari ramasi incarcerati in camionul rasturnat intr-o prapastie din judetul Arges au fost declarati decedati, au declarat pentru News.ro surse locale.

UPDATE : Un singur militar e pe picioarele lui, restul toţi necesită intervenţii. Unii au fost resuscitaţi", a adăugat premierul.

Update: La fața locului sunt 64 de pompieri de la ISU care actioneaza la scoaterea victimelor. Alti militari au fost transportati la spitalele din Campulung, Brasov şi Pitesti. Una din victimele decedate a fost aruncată la 30 de metri de la locul accidentului.

Update: Un autocamion având la bord 13 militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte a fost implicat într-un accident de circulație astăzi, 29 iunie, în jurul orei 21.55, în apropiere de localitatea Valea Urdei, județul Argeș.

Autocamionul, care era ultimul dintr-o coloană de patru vehicule militare, care se deplasau dinspre Cincu spre Câmpulung, s-a răsturnat în afara carosabilului.

Din informațiile primite până acum, trei militari aflați în cabina autocamionului au rămas încarcerați, echipele de intervenție fac eforturi pentru eliberarea lor.
Ceilalți zece militari, care se aflau în spatele camionului, au fost evacuați și le se acordă îngrijiri la fața locului, urmând a fi transportați de urgență la cele mai apropiate spitale.

Ministrul apărării naționale, Adrian Țuțuianu, secretarul de stat Mircea Dușa și generalul Nicolae Ciucă, șeful Statului Major General se află în deplasare către locul accidentului.

Conform procedurilor legale, a fost sesizat, Parchetul Militar. Din ordinul șefului Statului Major General, a fost instituită o comisie de cercetare administrativă care va investiga circumstanțele producerii incidentului.

 

Update: Ministrul Apararii este in drum spre accident. Din primele informatii, 20 de militari se aflau in camion.

În aceste momente, mai multe echipaje Smurd actionează la salvarea mai multor militari care se aflau intr-un camion al armatei. S-a activat planul roşu de interventie. Patru persoane sunt fara semne vitale. Camionul s-a rasturnat într-o prăpastie! Incidentul s-a produs în comuna Dâmbovicioara, județul Argeş. Toate forțele de intervenție se deplasează la fața locului.
Revenim cu amănunte


Trust Media Impact logo