Senatorul Iani Popa, UMILIT la Congresul PNL

19 Iunie 2017

Duminică, 18 iunie 2017, a avut loc, la Romexpo, în prezența a 1332 de delegați, deschiderea lucrărilor Consiliului Naţional al Partidului Naţional Liberal. În cadrul acestei întruniri, au fost aleși noii prim-vicepreşedinţi, secretarul general, vicepreşedinţii regionali şi de specialitate şi membrii Biroului Executiv, noul preşedinte al PNL, Ludovic Orban, cerându-le liberalilor să voteze echipa care l-a susţinut.

Astfel, CNC al PNL a ales secretarul general al partidului - Robert Sighiartău şi noii prim-vicepreşedinţi ai PNL - liderul filialei Bihor, Ilie Bolojan, fostul preşedinte interimar al partidului Raluca Turcan, Micea Hava (Alba) şi Iulian Dumitrescu (Prahova).
Ilie Bolojan a fost ales prim-vicepreşedinte PNL cu 1292 de voturi, Raluca Turcan cu 1161 de voturi, Iulian Dumitrescu, cu 1264 de voturi şi Mircea Hava cu 1329 de voturi.

Pentru funcţia de membru în conducerea PNL şi-au depus candidatura 41 de liberali, printre aceștia numărându-se și Adrian MIUȚESCU, președintele PNL Argeș. Acesta a câștigat un loc în conducerea națională a partidului, fiind votat de 1018 de delegați.

Nu s-a bucurat de același succes si senatorul ION POPA, care a candidat la aceste alegeri pentru funcția de vicepreşedinte pe Infrastructură de transport, comunicaţii şi societate informaţională. Fostul președinte al PNL Argeș a primit doar 87 de voturi din partea colegilor.


Trust Media Impact logo