Radu Perianu candideaza pentru șefia PNL Argeș

26 Aprilie 2017

Sâmbătă, 22 aprilie 2017, au avut loc primele alegeri organizate in cadrul PNL Pitesti dupa fuziunea dintre PNL si PDL.

Noul presedinte, Radu Perianu a fost ales cu un numar de 252 voturi, iar contracandidatul sau, domnul Gheorghe Dutulescu a obtinut 129 voturi.

Au fost alesi de asemenea in functiile de prim-vicepresedinte ai organizatiei PNL Pitesti domnii Tiberiu Avramescu (Politici publice) si Gelu Tofan (Strategii politice si comunicare).

Cele 8 functii de vicepresedinte au fost ocupate de dl. Andrei Mosteanu (Departamentul Imagine, Comunicare, Relatii cu Mass-media si Purtator de cuvant), dna. Otilia Serban (Departamentul pentru Strategii Politice), dl. George Hristescu (Departamentul pentru Politici Economice, Mediu de afaceri, Dezvoltare regionala si Fonduri europene), dna. Flavia Ghitu (Departamentul pentru Strategii sociale, Relatia cu sindicate, Patronate, Organizatii neguvernamentale si grupuri de cetateni), dl. Adrian Petroaica (Departamentul pentru Politici privind Administratia publica, Justitie, Siguranta nationala, Ordine publica si Siguranta cetateanului), dl. Dumitru Moise (Departamentul pentru Politici in agricultura, Silvicultura, Mediu si Dezvoltare rurala), dna. Maruta Ristoiu (Politici in Educatie, Culte, Minoritati si Sport) si dna. Lucia Moraru (Departamentul pentru Politici in Sanatate).

“Am avut o sala plina si energica. Acestia sunt oamenii care dau puterea acestei organizatii, cea mai mare organizatie a Partidului National Liberal din judetul Arges. Mai mult decat atat, am inteles ca PNL Pitesti ar trebui sa dea, dupa mult timp, si presedintele PNL Arges. Este adevarat ca s-a vehiculat deja posibilitatea candidaturii mele la functia de Presedinte al PNL Arges. Imi respect colegii din PNL, am colaborat de-a lungul timpului cu Adrian Miutescu, Iani Popa, Dan Bica, Olimpia Doru. Insa liberalii pitesteni mi-au acordat votul si increderea lor pentru conducerea organizatiei Pitesti si mi-au transmis, in mod direct, prin zeci de voci ca isi doresc sa candidez la functia de Presedinte al PNL Arges. Din acest motiv am decis sa imi depun candidatura pentru aceasta functie si, sper eu, ca in saptamana ce urmeaza voi obtine sprijinul majoritatii delegatilor din organizatiile locale.”, a declarat Radu Perianu.


Trust Media Impact logo