Ziua Comunei Bascov: Un detaliu a trecut neobservat

31 August 2016

Despre Ziua Comunei Bascov, care a avut loc duminică, s-au scris pagini întregi. Și pe bună dreptate, jurnaliștii au avut ce scrie, evenimentul bucurându-se de un real succes prin programul amplu și bine organizat, prin prezența unor artiști de seamă, dar și a personalităților marcante din viața politică și administrativă argeșeană.

 

Însă, un aspect a fost prea puțin comentat: ţinuta cu care Lorena Toma, managerul Casei de Cultura din Bascov, s-a afișat la petrecerea de ziua comunei. Lorena Toma s-a arătat "deranjată" de faptul că acest subiect nu a fost în atenția presei. Aceasta a scris pe facebook - mai în glumă, mai în serios- următorul comentariu la un articol despre ceea ce s-a întâmplat duminică la Bascov: "Nimic despre bronzul si paietele mele?! Pfff... Neseriozitate!".

Așadar, am contactat o specialistă în fashion care să analizeze ținuta Lorenei, mai ales că aceasta a fost în atenția publicului pe parcursul întregii zile fiind prezentatoarea programului organizat de Ziua Comunei Bascov.

"Imi place curajul din abordarea ei vestimentara si apreciez proportiile aproape perfecte. Paietele pot fi purtate cu usurinta chiar si intr-o tinuta de zi daca restul tinutei este echilibrata. Imi place bluza de inspiratie boho, insa probabil as fi apreciat mai mult o bluza opaca, nu transparenta, deoarece este prea mult pentru o tinuta de zi, alaturi de paiete. As fi renuntat la incaltamintea mult prea incarcata si as fi adaugat o pereche de sandale simple, cu accent pe glezna mult prea frumoasa pentru a fi ascunsa. Pe viitor ar fi minunat daca ar alege tinute minimaliste in care sa aiba un singur element central (paiete sau incaltaminte statement). Apreciez insa curajul! Bravo!", a precizat Andreea Codrea - fashion blogger www.xcentrica.ro.


Trust Media Impact logo