Sâmbătă respirăm! Ioana Chicet-Macoveiciuc si Otilia Mantelers vin la Pitești

22 Ianuarie 2017

O întânire ideală pentru femei și despre femei

Cum ar fi ca femeile să se mulțumească cu nimic mai puțin decât TOTUL? Cum ar fi ca femeile să se reîmprietenească cu furia și să o privească ca pe o luminiță către o durere veche? Să învețe ca într-o relație să nu se mai axeze doar pe “noi”, ci și pe sine?

Otilia Mantelers și Ioana Chicet-Macoveiciuc vin la Pitești împreună pentru un eveniment desăvârșit. Evenimentul se va desfășura printr-o discuție autentică si libera, fără subiecte tabu și falsă rușine, despre cum facem să ne simțim bine in pielea noastra, despre cum gestionăm tot ce se așteaptă de la noi reușind să ne bucurăm de noi, de familie, de carieră, de tot ce avem în viața noastră. Debutul manifestarii are ca punct de atractie romanul Miercuri, un roman pentru și despre femei. Si micutii sunt asteptati sa participe alaturi de mamicile lor care vor avea parte de suprize si activitati diverse.
Evenimentul va avea loc sambătă, 28 ianuarie, începând cu ora 10.30, la Sala 2 a Cinema Trivale Pitești, etaj 3. Intrarea este liberă.

Printre punctele de baza ale discutiei se va pune accent pe puterea femeilor, se va aminti despre furie, despre răbdare, intimitate și cuplu, despre lipsa de timp, despre sentimentul de vinovăție, despre singurătate, despre modestie, despre prietenie.

“Ați observat cum noi, femeile avem tendința să ne cerem iertare excesiv, ca și cum ne-am scuza în fața tuturor pentru simplul fapt că existăm? Din copilărie, o femeie a învățat că trebuie să se mulțumească cu puțin, să se sacrifice, să pună nevoile celorlalți înaintea propriilor nevoi. Am învățat să avem grijă de ceilalți, de relații, dar de noi însene nu. Nu știm să primim, ne e teamă să cerem, să nu supărăm, să nu fim certate pentru că suntem prea bune. Uneori devenim masculine datorită job-ului pe care îl avem, ceea ce e dureros pentru relația cu partenerul”, a transmis Otilia Mantelers.

“Foarte rar avem prilejul să vorbim sincer despre noi. Cred că vom pleca de la aceasta întâlnire schimbate, toate! Vom primi putere și încredere! Abia aștept!”, a adaugat Ioana Chicet-Macoveiciuc.

Despre Ioana Chicet-Macoveiciuc si Otilia Mantelers

Blogger si scriitor contemporan de succes, mama a doi copii frumosi, Ioana Chicet-Macoveiciuc este autoarea bestseller-ului 'O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda', a romanului 'Miercuri, respiram' si a cartilor pentru copii 'Te iubesc, orice ai face!' si 'Mami, e gata?' Cunoscuta publicului larg drept Printesa Urbana, Ioana are un blog haios citit de femei si mamici din intreaga tara: www.printesaurbana.ro.

Otilia Mantelers susține cursuri pentru părinți și organizeaza în parteneriate frumoase conferințe cu speakeri internaționali. Pe blogul ei www.otiliamantelers.ro povesteste cum a avut marele noroc să învete despre puterea magică și terapeutică a jocului de la Larry Cohen Phd, creatorul Playful Parenting cel mai apreciat specialist în joc din lume. Așa a ajuns să înțeleaga jocul, să îl integreze, să îl puna în practică cu copiii ei și cei care o vizitează la cabinet și să îsi doreasca să îl explice la cât mai mulți părinți. În 2013 a devenit primul Instructor Parenting by Connection din Romania, după un program intens de un an de formare cu organizația Hand in Hand Parenting din SUA. Acolo a văzut cum conectarea este ceea ce copiii au nevoie pentru a crește și a-și dezvolta talentele cu care s-au născut. Și cum conectarea este ingredientul de bază al oricărei relații interumane. Si a integrat în viata sa cotidiană un instrument grozav de ascultare terapeutică: listening partnership. Abordarea de parenting pe care o promoveaza este centrată pe conectare și nu pe control. Iar instrumentele de conectare pe care le povesteste părinților sunt cele de la Hand in Hand Parenting și Playful Parenting: timpul special, jocul, limitele și ascultarea eliberării emoționale prin plâns și crize de furie.

http://www.printesaurbana.ro/

 


Trust Media Impact logo