Argeșeanca Adelina Pestriţu, pe coperta unei reviste internaţionale

21 Iulie 2016

Adelina Pestriţu promovează România de pe coperta revistei internaţionale Trend Prive Magazine, editată şi tipărită în America şi distribuită în 80 de ţări ale lumii din SUA, Canada, Europa, Asia, Australia în paginile căreia au apărut personalităţi precum Angelina Jolie, Nicole Kidman, Johnny Deep, Beyonce sau Scarlet Johansson. Mesajul shooting-ului de coperta realizat de Adelina Pestriţu pentru coperta Trend Prive Magazine este acela de a promova România pe plan international.

"Colaborarea cu Trend Prive Magazine este foarte importantă pentru mine, pentru activitatea mea profesională. Faptul că am pozat pentru o revistă internaţională de modă şi nu numai, pentru care au pozat starurile internaţionale pe care eu le admir din suflet, îmi umple inima de bucurie. În acelaşi timp, această colaborare vine că o confirmare a faptului că am steaua mea norocoasa", spune Adelina Pestriţu.

Mai multe fotografii din sedința foto realizată de Adelina Pestrițu pentru coperta revistei „Trend Prive Magazine” pot fi văzute pe site-ul official al publicației: http://trendprivemagazine.com/.


Trust Media Impact logo