file de poveste heather

Ștefan Bănică Jr. o susține pe Ana, fetița din Arges bolnavă de leucemie

28 August 2016

S-o salvăm pe Ana!

Artistul Stefan Banica Jr. o susține pe micuța Ana. Povestea cutremurătoare a fetiței din comuna Călinești, care suferă de o boală gravă, l-a impresionat pe Ștefan Bănică Jr. Cântărețul a postat pe pagina lui de Facebook un apel umanitar prin care face publică povestea tragică a Anei, drama prin care micuța trece, o scrisoare pe care Ana Maria ne-o transmite cu multa speranță și încredere. Mii de likeuri, sute de distribuiri și foarte multe comentarii a adunat artistul la postarea de pe Facebook cu scopul de o susține pe Ana Maria în lupta ei cu viața.

Scrisoare de la un copil bolnav de leucemie : “Ajută-mă să trăiesc!”

https://evenimentargesean.ro/file-de-poveste/scrisoare-de-la-un-copil-bolnav-de-leucemie.html

Are 13 ani. Numele ei este Ana Maria Arsene și locuiește în comuna Călinești, satul Grodu, din județul Argeș. În urmă cu două luni, micuța a fost diagnosticată cu LEUCEMIE LIMFOBLASTICĂ ACUTĂ. De două luni, Ana luptă cu această boală cumplită și grea, iar în pezent se află internată la Spitalul Clinic Fundeni alături de mama ei. Situația financiară a familiei este dificilă, un tată care luptă pentru familia lui, singurul care muncește cum poate cu ziua prin comună, o mamă casnică internată cu fetița în spital și niciun ajutor din partea nimănui. Tratamentul cu citostatice este decontat de CAS însă, pe lângă acesta sunt si alte medicamente scumpe pe care familia nu și le poate permite.În ciuda acestor greutăți, tatăl ar face orice ca fiica ei sa trăiască.

 

Dacă doriți să o ajutați pe Ana, puteți depune bani în conturile deschise pe numele tatălui, Arsene Dumitru.

 

CONT BANCAR ARSENE DUMITRU :

RON : RO06BRDE030SV71328690300

EUR : RO32BRDE030SV71329140300

Povestea tragică a Anei o aflați accesând linkul:

https://evenimentargesean.ro/file-de-poveste/reportaj-video-durerea-unui-tata-al-carui-copil-este-bolnav-de-leucemie.html

Media


Trust Media Impact logo