file de poveste heather

REPORTAJ VIDEO : Durerea unui tată al cărui copil este bolnav de leucemie

23 August 2016

La Pitești doctorii i-au spus că fetița nu are nimic
Tatăl: “Aș ajunge la capătul lumii să o salvez!”

Are 13 ani. Numele ei este Ana Maria Arsene și locuiește în comuna Călinești, satul Grodu, din județul Argeș. În urmă cu două luni, micuța a fost diagnosticată cu LEUCEMIE LIMFOBLASTICĂ ACUTĂ. De două luni, Ana luptă cu această boală cumplită și grea, iar în pezent se află internată la Spitalul Clinic Fundeni alături de mama ei. 

La Pitești doctorii i-au spus că fetița nu are nimic

Printr-un interviu, tatăl Anei, Dumitru Arsene și-a exprimat durerea și neputința. În urma unui set de analize făcut la Pitești, medicii de aici n-au depistat nicio problemă de sănătate. Din când în când, copila acuza dureri de cap și stări de rău, însă nimeni nu a sesizat nimic. Până-ntr-o zi când a fost dusă de urgență la București și diagnosticată cu cancer la coloană. 

Tatăl copilei muncește cu ziua prin comună pentru a-și ajuta familia

Ana are o cale lungă de pășit și o viață înainte. Tratamentul crunt o slăbește, părinții i-au ascuns boala de teamă ca Ana să nu  se sperie. Trei familii trăiesc în căsuța dintre dealuri . Situația financiară a familiei este  dificilă, un tată care luptă pentru familia lui, singurul care muncește cum poate cu ziua prin comună, o mamă casnică internată cu fetița în spital și niciun ajutor din partea nimănui. Tratamentul cu citostatice este decontat de CAS însă, pe lângă acesta sunt si alte medicamente scumpe pe care familia nu și le poate permite.În ciuda acestor greutăți, tatăl ar face orice ca fiica lui să trăiască.

Visul Anei este să devină învățătoare

Când se va face mare, Ana speră să devină învățătoare. Camera ei ascunde un întreg vis inocent, dar puternic. “Te iubesc, Ana Maria!” este mesajul tatălui pe care și l-a dorit mai aproape de fiica lui, în cămăruța ei mov așa cum a preferat să fie. 

Accesând video-ul puteți urmări un interviu emoționant cu tatăl fetiței bolnave de leucemie. Ana are nevoie de ajutor!

 

Media


Trust Media Impact logo