(VIDEO Reportaj) Comuna Corbi, un colț de rai în inima Munteniei

03 Mai 2017

Învăluită în comoară turistică, situată în județul Argeș, comuna Corbi rămâne o atracție pentru mulți turiști care se strâng adesea cu fiecare ocazie. Și iată că si de această dată, comuna Corbi a sărbătorit, a istorisit și s-a bucurat de un număr mare de oaspeti. 1 Mai Antreprenoresc la Corbi a însemnat mai mult decât o ieșire la iarbă verde. Comunitatea a pregătit pentru oaspeți o serie de acțiuni de explorare a obiectivelor istorice, de promovare a obiceiurilor și tradițiilor specifice zonei, dar si a produselor tradiționale. Programul s-a desfășurat pe parcursul a două zile.

Evenimentul face parte din programul Antreprenorești - Adoptă un Sat!, comuna Corbi din Argeș fiind prima comună selectată de Romanian Business Leaders în acest program din peste 30 de alte localități candidate.

Redactorii Eveniment Argeșean au stat de vorbă cu primarul comunei, Virgil Baciu, gazda oaspetilor veniți din toată țara. Istoria, tradiția și obiceiul popular dăinuie cu mândrie în acest popas de suflet. În reportajul atașat vă invităm să descoperiți legendele comunei Corbi și împrejurimile-i fascinante. La poalele falnicilor munți, pe malurile Râului Doamnei, peisajele vorbesc de la sine.

 

Media


Trust Media Impact logo