S-a modificat programul Sărbătorilor Argeșului și Muscelului

03 August 2016

Consiliul Județean Argeș vă informează că, având în vedere decesul Reginei Ana, consoarta Regelui Mihai I al României, precum și desfășurarea ceremoniei de înmormântare, în data de 13 august, la Curtea de Argeș, Necropola Arhiepiscopală și Regală, programul ”Sărbătorilor Argeșului și Muscelului” – ediția a X-a a suferit câteva modificări, după cum urmează:

  • Respectând ziua de doliu național, în data de 13 august nu se va mai desfășura nicio acțiune din cele stabilite, respectiv Dracula Fest, Dracula Bike, miniconcertele cu muzică de fanfară din cadrul Festivalului Internațional de Fanfare și Majorete, spectacolul folcloric din Piața V. Milea și Festivalul Internațional de Folclor ”Carpați”, care era programat să se desfășoare la Câmpulung.
  • În data de 14 august, când ansamblurile din cadrul Festivalului ”Carpați” erau programate să evolueze la Curtea de Argeș, vor merge la Câmpulung, întrucât la Curtea de Argeș s-a luat hotărârea să fie sistate manifestările timp de trei zile.
  • Dracula Bike și Dracula Fest, care urmau să se desfășoare în data de 13 august, vor fi reprogramate pentru data de 20 august 2016.


Trust Media Impact logo