Primăria Bîrla vă invită la Ziua Comunei

03 August 2016

În perioada 6-7 august 2016, în comuna Bîrla vor avea loc o serie de manifestări cultural-artistice dedicate zilelor comunei, eveniment organizat sub atenta coordonare a noului primar Gheorghe Voicu. Conducerea comunei promite localnicilor, dar și argeșenilor care doresc să vină la Bîrla și să se bucure de sărbătoare, o petrecere de zile mari cu muzică, dans și multă voie bună.

Iată programul celor două zile:

Sâmbătă, 6 august, începând cu orele 16, Primăria Comunei Bîrla, Căminul Cultural și Asociația "Îngerașii Bîrla" vă invită să participați la concursul de dans popular interjudețean "Floare de câmpie", ediția a IV-a, care va avea loc la Căminul Cultural Bîrla. La concurs vor participa următoarele formații:

- Școala de dans românesc Marin și Larisa Barbu din București

- "Hora" din Albești

- "Dorofeiul" - Nicolae Titulescu

- "Poarta Olteniei" din Ghimpețeni

- "Tufeanca" din Tufeni

- "Călușăreii" de la Stolnici

- "Doruri de Câmpie" din Hârsești

- "Doina Cârcinovului" din Priboieni

- "Floricica din Poiană" - Bîrla

Duminică, 7 august 2016, începând cu orele 17, va avea loc un frumos spectacol dedicat zilei Comunei Bîrla sub genericul "Hora ca la Bîrla", ediția a XII-a.

În cadrul spectacolului, își vor da concursul ansamblurile folclorice din Corbu, Stolnici, Hârsești, Lunca Corbului și Bîrla, alături de Doina Bascovului, Ioana Modan, Gelu Voicu și taraful.


Trust Media Impact logo