(VIDEO) Comuna Mozăceni, în zi de sarbătoare! Program artistic și petrecere câmpenească de ziua comunei

08 Mai 2017

Duminică, 7 mai a.c., a fost zi de mare sărbătoare la Mozăceni. A avut loc cea de-a 9-a ediție a zilei comunei. Localnicii s-au adunat la Căminul Cultural, unde au avut parte de un program artistic cu muzică și dansuri populare atent organizat de Primăria si Consiliul Local Mozăceni. La festivitate, au participat fiii satului, cetăţeni de onoare ai comunei, precum şi invitaţi speciali – Șerban Valeca, ministrul Cercetării și Inovării, conducerea Consiliului Judeţean Argeş, parlamentari de Argeş și politicieni.

Din vara anului trecut, comuna Mozăceni are primar o femeie. Liana Corina Dună se află la primul mandat, fiind aleasă sub sigla PNL la alegerile din iunie 2016. Mărturisește că s-a lovit de multe prejudecăți, mai ales în campania electorală, dar faptul că cetățenii i-au acordat încredre a determinat-o să porneasca la cea mai importantă provocare a vieţii, aceea de a păstori comuna din sud de Arges.

Ziua Comunei Mozăceni s-a încheiat cu o serbare câmpenească. Au sfârâit micii pe grătare, au curs râuri de bere, iar muzica a răsunat până în noapte.

Vezi, mai jos, VIDEO

Media


Trust Media Impact logo