Ateliere de pictură la Centrul Cultural Mioveni

26 Iulie 2016

În perioada 1- 5 august, la Mioveni, se va desfășura atelierul de pictură ,,Aripioarele prieteniei", eveniment organizat de Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Centrul Rus pentru Cultură și Știință. Şase artiști plastici, profesori în cadrul Departamentului de Cultură la Primăria Moscova, vor fi prezenți la Mioveni, unde vor susține ateliere de pictură și desen pentru copiii din oraș. Doritorii sunt aşteptaţi să se înscrie la sediul instituției din strada Aleea Înv. Al. Popescu, nr.5 sau la tel/fax: 0348.445.856.

Despre Centrul Rus pentru Cultură și Știință

Centrul Rus pentru Cultură și Știință a fost înfiinţat în 2015, în conformitate cu acordul dintre Guvernul Federației Ruse și Guvernul României. Scopul este acela de a apropia, prin cultură, cele două ţări între care relaţiile sunt, de câţiva ani, relativ tensionate. Principalele sarcini ale Centrului Rus de Ştiinţa şi Cultură sunt acelea de a populariza cultura şi arta rusă, de a oferi sprijin pentru învățarea și predarea limbii ruse şi de apune în aplicare programele comune ruso-române în domeniile umanitare, culturale, științifice, tehnice și educaționale.
În fiecare an, acest Centru organizează mai mult de 70 de evenimente culturale, educaționale și sociale: expoziții de artă, prezentări ale regiunilor din Rusia, forumuri, conferințe, saloane de carte, proiectii de film, concerte, etc.


Trust Media Impact logo