Astăzi, spectacol cu fanfare și majorete în Pitești

12 August 2016

Astăzi, 12 august a.c., la ora 17.00, în Foaierul Teatrului ”Al. Davila” Pitești”, va avea loc deschiderea Festivalului Internațional de Fanfare și Majorete – ediția a VII-a, manifestare organizată sub egida ”Sărbătorilor Argeșului și Muscelului” – ediția a X-a.

La festival vor participa fanfare din UNGARIA, POLONIA, BULGARIA, Fanfara Valahia GIURGIU și Fanfara Argesul PITEȘTI. După prezentarea formațiilor pe esplanada Teatrului Al. Davila, fanfarele și trupele de majorete vor pleca în paradă pe traseul Teatru Al Davila - Piata Milea. Începând cu ora 19.00, fanfarele vor susține concerte pe scena din Piața Vasile Milea Pitești.

Festivalul Internațional de Fanfare și Majorete – ediția a VII-a se încheie duminică, 14 august. La ora 18.00, va avea loc o paradă pe traseul Teatru Al Davila - Piata V. Milea, iar, începând cu ora 19.00, pe scena din Piața Milea fanfarele participante vor evolua într-un ultim concert. După decernarea diplomelor, Festivalul Internațional de Fanfare și Majorete – ediția a VII-a, se va încheia cu un recital al Fanfarei Argesul și LOS PLATANOS.


Trust Media Impact logo