Șefi noi la ISU Argeș

21 Iulie 2016

Joi, 21 iulie 2016, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, colonelul Liviu Popescu, inspector-șef, a prezentat echipa managerială nou formată, ca urmare a transformărilor produse în cadrul inspectoratului, mai ales prin trecerea în rezervă a mai multor cadre cu funcții de conducere.

"Cuvântul de ordine va fi continuitatea și pentru acest lucru trebuia să avem și o echipă managerială. Am construit împreună și vom continua să atingem acel deziderat care pe noi ne presează cel mai mult - reducerea timpului de răspuns. Pentru noi lupta este cea cu secundele", a declarat colonelul Liviu Popescu.

 

Noua echipă de conducere a I.S.U Argeș arată astfel:

- Colonelul Liviu Popescu, fost prim adjunct al inspectorului șef, a fost împuternicit pentru a îndeplini atribuțiile funcției de inspector șef.
- Maiorul Bogdan Olar, fost comandant al Detașamentului de Pompieri Pitești, a fost împuternicit pentru a îndeplini atribuțiile funcției de prim adjunct al inspectorului șef.
- Colonelul Virgil Toma, fost șef al Serviciului de Protecție, Pregătire și Educație Preventivă a Populației din cadrul Inspecției de Prevenire, a fost împuternicit pentru a îndeplini atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului șef.
- Maiorul Cristian Bărbulescu, fost comandant al Detașamentului de Pompieri Câmpulung, a fost îmuternicit pentru a îndeplini atribuțiile funcției de șef Centru Operațional Județean.
- Locotenent-colonelul Lia Petrică, fost ofițer specialist în cadrul Serviciului de Protecție, Pregătire și Educație

Preventivă a Populației din cadrul Inspecției de Prevenire, a fost împuternicit pentru a îndeplini atribuțiile funcției de comandant al Detașamentului de Pompieri Pitești.

Ofițerii au fost împuterniciți pentru o perioadă de șase luni. Funcțiile vor fi ocupate temporar până când se va organiza concurs pentru ocuparea posturilor de conducere. Data concursului va fi stabilită de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență București.


Trust Media Impact logo