Avansări în grad la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş

15 Septembrie 2016

Ministrul Afacerilor Interne a aprobat avansarea în gradul profesional următor, la îndeplinirea stagiului minim, a poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş care îndeplineau condiţiile legale. Astfel, în data de au fost înaintaţi în grad 30 de ofiţeri şi 112 agenţi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, a Poliţiei Municipiului Piteşti precum şi din cadrul celorlalte subunităţi.

Ceremonia de avansare a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, astăzi, 15 septembrie a.c., începând cu ora 10.00.

În cadrul festivităţii, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, dl. chestor de poliţie Ispir Ionel a dat citire mesajului inspectorului general al Poliţiei Române transmis prilejul acordării gradului profesional următor.

Potrivit reglementărilor în vigoare, ministrul afacerilor interne, semnează actele administrative privind avansarea ofiţerilor, urmând ca actele administrative privind avansarea maiştrilor militari/agenţilor de poliţie/subofiţerilor să fie emise potrivit competenţelor.


Trust Media Impact logo